Vooraankondiging voorbereiding wijzigingsplan, perceel Vlieterdijk 34, kadastraal bekend als Luyksgestel, sectie E, nummers 437, 438, 568 en 569

Logo Bergeijk

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Bergeijk kennis dat zij een wijzigingsplan voorbereiden voor:

  • -

    het perceel Vlieterdijk 34, kadastraal bekend als Luyksgestel, sectie E, nummers 437, 438, 568 en 569, voor een vergroting van het agrarisch bouwvlak ten behoeve van de bouw van een nieuwe pluimveestal.

Volgens artikel 1.3.1. lid 2 Bro wordt medegedeeld, dat voorafgaande aan de ter inzage legging van het wijzigingsplan voor dit perceel geen gelegenheid wordt geboden tot het indienen van inspraakreacties. Evenmin worden de op het plan betrekking hebbende stukken ter inzage gelegd. Onafhankelijke instanties worden niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen. Dit alles is pas mogelijk op het moment dat het wijzigingsplan ter inzage wordt gelegd. Het tijdstip van de ter inzage legging van het wijzigingsplan zal in een later stadium worden bekend gemaakt in de Eyckelbergh, via de gemeentelijke website, de Staatscourant en het elektronisch gemeenteblad.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer B. van Dorsten van de afdeling Beleid en Ontwikkeling van de gemeente Bergeijk via telefoonnummer 0497-551455.

Bergeijk,

W.A.C.M. Wouters

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

]

Naar boven