Ontwerpbestemmingsplan ‘Lint-Zuid 2017’, Berkel en Rodenrijs, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat van dinsdag 15 augustus 2017 tot en met maandag 25 september 2017 het ontwerpbestemmingsplan “Lint-Zuid 2017”, met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0184-ONTW voor een ieder ter inzage ligt.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien via:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1621.BP0184-ONTW

  • Ruimtelijke plannen Lansingerland: http://1621.roview.net/

Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Beschrijving ontwerp bestemmingsplan

Het bestemmingsplan “Lint-Zuid 2017” is een (digitale) actualisatie van het bestemmingsplan “Lint-Zuid”, vastgesteld in november 2007. Het plangebied omvat het lint aan weerszijden van het water aan de Rodenrijseweg (inclusief de Zuidersingel) tussen de grens met Rotterdam (Oude Bovendijk) en de Boterdorpseweg in Berkel en Rodenrijs, de omgeving van de Vosmaerstraat, de omgeving bij het station, de omgeving van de Penninghlaan (exclusief de voormalige Hordijk locatie), het park bij de Anjerdreef en de Bonfut.

Met dit bestemmingsplan worden het moederplan en alle uitwerkingsplannen en wijzigingsplannen verwerkt tot één digitaal bestemmingsplan. Er worden dan ook geen nieuwe wijzigingen en ontwikkelingen meegenomen.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs o.v.v. zienswijze BP0184/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven