Rectificatie

Logo Apeldoorn

Op 27 juli 2017 is in de publicatietekst ten onrechte opgenomen dat het ontwerp-weigeringsbesluit 6 weken ter inzage ligt. Het betreft een ontwerp-omgevingsvergunning.

Hieronder treft u de juiste publicatietekst aan.

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Kayersdijk 25 / Condorweg 1 te Apeldoorn

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om een wijziging aan te brengen in de voorschriften van de verleende omgevingsvergunning Kayersdijk 25 / Condorweg 1 (oprichten van een kerkelijk centrum, kenmerk W13/007562) te Apeldoorn.

De beslissing op de aanvraag wordt voorbereid met toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Van 28 juli 2017 tot en met 7 september 2017 ligt voor een ieder het ontwerpbesluit ter inzage.

Tijdens de periode waarin het ontwerpbesluit ter inzage ligt kan een ieder een zienswijze over het ontwerp weigeringsbesluit en de ontwerp weigering verklaring van geen bedenkingen geven. Dat kan op de volgende manieren:

• Schriftelijk (bij voorkeur): stuur uw zienswijze naar burgemeester en wethouders, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerpbesluit Kayersdijk 25 / Condorweg 1'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

• mondeling: maak een afspraak met de mevrouw M Beulenkamp. Zij is te bereiken op het volgende telefoonnummer: 055 580 2455

Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt ter inzage in het stadhuis. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het ontwerp weigeringsbesluit. De openingstijden van het stadhuis en het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 27 juli 2017

Naar boven