Omgevingsvergunning De Bonte Wever Assen

Logo Assen

Burgemeester en wethouders van Assen maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) op 2 augustus 2017 een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van twee restaurants, een lobby, een grand café, een recreatieruimte, een nieuwe entree, een multifunctionele congres- en evenementenlocatie en (vergader)zalen voor De Bonte Wever, Stadsbroek 7 te Assen.

Ontwerpbesluit 

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken hebben van donderdag 15 juni tot en met woensdag 26 juli 2017 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders ingediend.

Ter inzage 

De omgevingsvergunning inclusief bijbehorende stukken liggen van donderdag 17 augustus tot en met woensdag 27 september 2017 ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen & Ondernemen in het Stadhuis, Noordersingel 33 te Assen. De vergunning met het identificatienummer NL.IMRO.0106.00OMG2016WEVER-VST1, is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl:

Beroepschrift/verzoek om voorlopige voorziening 

Tijdens de bovengenoemde termijn bestaat de mogelijkheid om een schriftelijk beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Noord-Nederland, sectie Bestuursrecht, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • 1.

    tijdig hun zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht;

  • 2.

    redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen of niet tijdig zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van 28 september 2017 (daags na afloop van beroepsperiode). Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

 

Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om een voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige

voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot verlening niet in werking voordat op dat

verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Assen, 16 augustus 2017

 

Naar boven