Kennisgeving voornemen bestemmingsplan ‘Parapluplan parkeernormen Haarlem 2018’, Haarlem

Logo Haarlem

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend het bestemmingsplan ‘Parapluplan parkeernormen Haarlem 2018’ voor te bereiden.

Het plangebied

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op vrijwel het gehele grondgebied van de gemeente Haarlem. Alleen op die delen van Haarlem waarvoor het nu geldende ruimtelijke plan al een afdoende parkeerregeling bevat, heeft dit bestemmingsplan geen betrekking.

Doel

Het doel van het bestemmingsplan is het kunnen blijven afdwingen van voldoende parkeerruimte of laad- en losplekken bij ruimtelijke ontwikkelingen in de hele gemeente.

U kunt nog niet reageren

Dit is een formele vooraankondiging. U kunt nu geen zienswijzen naar voren brengen. Ook liggen er geen op het bestemmingsplan betrekking hebbende stukken ter inzage. Onafhankelijke instanties kunnen nog geen advies uitbrengen over het voornemen.

Meer informatie?

Voor meer informatie neemt u contact op met de heer R. van Engeland van de afdeling Ruimtelijk Beleid, telefoonnummer 023-511 3985 of e-mail rvanengeland@haarlem.nl.

Naar boven