Omgevingsvergunning voor het realiseren van een groepsaccommodatieophet perceel Trapweg 1 – 1A te Schagen, gemeente Schagen

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo, een omgevingsvergunning hebben verleend (NL.IMRO.0441.OVLGSTrapweg1-VA01).

Inhoud vergunning

De omgevingsvergunning voorziet in de mogelijkheid om een groepsaccommodatie in de bestaande bebouwing op het perceel Trapweg 1 – 1A te Schagen te realiseren.

Ter inzage

Het besluit en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 14 juli 2017 (zes weken) ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Laan 19 in Schagen.

Beroep tegen het besluit

Tegen het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning kan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd gedurende zes weken beroep bij Rechtbank Noord-Holland worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kunnen gebruik maken:

een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tegen het ontwerp-uitwerkingsplan naar voren te brengen.

Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR, Haarlem. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is en de gronden van het beroep.

Inwerkingtreding omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de hiervoor genoemde beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Voorzitter van de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR, Haarlem. Indien binnen de beroepstermijn een dergelijk verzoek is ingediend, treedt het besluit niet inwerking totdat op het verzoek is beslist.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Afdeling Ruimte, cluster Bouwzaken van de gemeente Schagen, tel. 0224-210234.

Naar boven