Omgevingsvergunning verbouw Nicolaaskerk

Logo De Marne

Burgemeester en wethouders hebben op 27 juli 2017 besloten een omgevingsvergunning te verlenen voor het verbouwen van de Nicolaaskerk aan de St. Jansstraat 8 te Kloosterburen tot huiskamer van het dorp. Het gaat om een omgevingsvergunning voor het bouwen en voor het in enig opzicht wijzigen van een beschermd monument (artikel 2.1, lid 1, onder a en onder f van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

 

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na deze bekendmaking van de verleende vergunning in beroep gaan bij de rechtbank. De inzagetermijn loopt van 4 augustus tot en met 14 september 2017. Een beroepschrift dient u in bij de Rechtbank Groningen, sector bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD te Groningen.

 

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep heeft ingesteld tegen de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven