Ontwerp-bestemmingsplan “Lage Mierdseweg 6 en 6a”.

Logo Hilvarenbeek

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat met ingang van vrijdag 4 augustus 2017 voor iedereen ter inzage ligt, het ontwerp-bestemmingsplan (artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening):

Lage Mierdseweg 6 en 6a

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van vrijdag 4 augustus 2017 gedurende zes weken door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij het team Burgerzaken/KCC van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl).

Omschrijving plan

Timmerwerkbedrijf Van Lieshout & Co, gevestigd aan de Lage Mierdseweg 6a wil uitbreiden door het bouwen van een loods van 1000 m². te Esbeek. Hiervoor dient het bouwvlak aan de Lage Mierdseweg 6a vergroot te worden. Tevens wordt verzocht om hetagrarisch bouwblok met paardenhouderij aan de Lage Mierdseweg 6 om te zetten naar wonen en de aanwezige bedrijfshallen te slopen.

Ligging plangebied

Het plangebied is gelegen aan de Lage Mierdseweg 6 en 6a, ten zuiden van de kern Esbeek.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan aan de gemeenteraad kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Ruimtelijke Ontwikkeling & Vergunningen, bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 83 00. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via het elektronisch formulier “Zienswijze indienen” op onze website www.hilvarenbeek.nl/zienswijze. Via deze digitale indiening van uw zienswijze wordt er gebruik gemaakt van DigiD. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Hilvarenbeek, 3 augustus 2017.

burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek,

Naar boven