BEHEERSVERORDENING PRINSENWIJK WASSENAAR VASTGESTELD

Logo Wassenaar

Burgemeester en wethouders van Wassenaar maken bekend dat de gemeenteraad van Wassenaar op 12 december 2016 de beheersverordening Prinsenwijk Wassenaar heeft vastgesteld.

De beheersverordening Prinsenwijk voorziet in een actueel juridisch-planologische regeling voor Prinsenwijk. In een beheersverordening wordt het beheer van dat gebied geregeld, in overeenstemming met het bestaande feitelijke of planologisch toelaatbare gebruik. De beheersverordening maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk die planologisch nog niet waren toegestaan. In de verordening wordt voor de inhoudelijke regels verwezen naar het bestemmingsplan `Prinsenwijk 2007’ en het paraplubestemmingsplan `Cultureel erfgoed, panden en objecten en archeologisch erfgoed’, voor zover van toepassing op panden en objecten in dit plangebied. Deze bestemmingsplannen zijn als bijlage bij de verordening gevoegd.

De beheersverordening is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.wassenaar.nl.

Bezwaar/beroep

Het is niet mogelijk om bezwaar of beroep aan te tekenen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening.

Inwerkingtreding

De beheersverordening treedt de dag na publicatie in werking.

 

Wassenaar, 25 januari 2017

Naar boven