Omgevingsvergunning ontwerpbeschikking Waalreseweg 128 / Beemdweg 1

Logo Valkenswaard

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken op grond van art. 3.10 van de Wabo en afdeling 3.4 Awb bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

Nummer: Omschrijving:

OV 2017.0155 Bouwen van 6 woningen, Waalreseweg 128 / Beemdweg 1

NL.IMRO.0858.OVwaalreseweg128-ON01

De aanvraag en de ontwerpbeschikking met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 3 augustus 2017 gedurende zes weken ter inzage op www.valkenswaard.nl/ruimtelijkeplannen.

De plannen zijn ook te raadplegen:

  • op de digitale schermen in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan De Hofnar 15 (tijdens openstellingtijden);

  • via de computers bij de bibliotheek aan De Hofnar 12 in Valkenswaard en bij ontmoetingscentrum De Belleman aan Het Bruninckxdal 2 in Dommelen;

  • op de digitale informatiezuil het Dorpshuis aan de Dorpsstraat 55 in Borkel en Schaft (tijdens openstellingtijden).

Tijdens de terinzagelegging van zes weken (3 augustus tot en met 13 september 2017) is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen via www.valkenswaard.nl/zienswijze.

Voor het digitaal indienen van een zienswijze moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Ook is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met het team KCO, bereikbaar via telefoonnummer (040) 2083444.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven