Gemeente De Bilt –` Terinzagelegging ongewijzigd vastgesteld wijzigingsplan ‘Händellaan 12’ te Bilthoven

Logo De Bilt

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Bilt maakt, op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat het college van burgemeester en wethouders op 31 januari 2017

het wijzigingsplan ongewijzigd heeft vastgesteld:

• Wijzigingsplan Händellaan 12

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel Händellaan 12, kadastraal bekend gemeente De Bilt, sectie E nummer 4351.

Aanleiding

Aanleiding voor het opstellen van het wijzigingsplan is het verzoek van initiatiefnemers om een nieuwe woning te realiseren op het perceel Händellaan 12 te Bilthoven.

Zienswijzen

Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Wijzigingen

Er zijn geen ambtshalve wijzigingen gedaan.

Terinzagelegging

In verband met een eerdere onvolledige publicatie wordt het besluit van 31 januari 2017 nu opnieuw bekend gemaakt. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken ligt vanaf 3 augustus 2017 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. en op de gemeentelijke website http://www.debilt.nl/ruimtelijkeplannen. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0310.16015WP0007-VG01.

De stukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven. U hoeft geen afspraak te maken om de stukken in te zien. Dit is wel nodig als u vragen wilt stellen over de stukken.

Beroep en Voorlopige voorziening

Beroep tegen het ongewijzigd vaststellingsbesluit kan worden ingesteld door:

een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken.

Beroep kan worden ingesteld van donderdag 3 augustus tot en met woensdag 13 september bij de:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019, 2500 EA Den Haag

Het wijzigingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking. Het beroep schorst de werking van het wijzigingsplan niet. Daarvoor moet een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op voornoemd adres.

Meer informatie

Voor specifieke vragen en opmerkingen over het vastgestelde wijzigingsplan en de procedure kunt u contact opnemen met mw. J.M. Lamberts via telefoonnummer (030) 228 94 11.

Naar boven