Bestemmingsplan, wijziging bestemming Hoornderweg 36

Logo Texel

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met de afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het college onderstaande bestemmingswijziging heeft vastgesteld.

Toepassing regeling vrijkomende agrarische bebouwing (Vab) voor:

 

(1793 ET) Hoornderweg 36 Den Hoorn. Zaaknummer 1391545. De bestemming Agrarisch – Oude land wordt gewijzigd naar Wonen - Vab.

 

Tegen het ontwerpbesluit, dat van 8 juni 2017 tot en met 19 juli 2017 ter inzage heeft gelegen, is geen zienswijze ingediend.

Inzage: Het wijzigingsbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 2 augustus 2017 ter inzage en kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, de website van de gemeente www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en is in te zien bij de publieksbalie van de gemeente.

 

Reageren: Tegen dit besluit kan vanaf woensdag 2 augustus 2017 tot en met dinsdag 12 september 2017 schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbesluit. Deze kan ook een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de genoemde afdeling. Na afloop van de beroepstermijn treden de bestemmingswijzigingen in werking. Als er een voorlopige voorziening is aangevraagd treedt de wijziging pas in werking, nadat op dat verzoek is beslist.

[

Naar boven