KENNISGEVING ONTWERPVERGUNNING OMGEVINGSVERGUNNING WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

Logo Noordoostpolder

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken bekend, dat zij voornemens zijn in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) vergunning te verlenen:

Vergunning: HZ_WABO 2017-0052

Voor: het bouwen van een nieuwe vleesvarkensstal en het realiseren van een ondergrondse mestopslag op grond van de Wabo voor uit de activiteit(en) milieu (omgevingsvergunning beperkte milieutoets), bouw en handelen in strijd met regels ro en Natura 2000 (gebiedsbescherming)

Locatie: Paardenweg 15 te Kraggenburg

 

Het ontwerpbesluit ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van 3 augustus 2017 bij Loket Woonomgeving in het gemeentehuis te Emmeloord, tijdens werkdagen op maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 12.00 uur.

 

Het ontwerpbesluit is raadpleegbaar op www.noordoostpolder.nl via “plannen ter inzage” en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/webroo/?planidn=NL.IMRO.0171.PB00065-0001

Zienswijzen

Voordat overgegaan wordt op een definitieve beslissing kan een ieder met ingang van 3 augustus 2017 voor een periode van zes weken kennis nemen van het ontwerpbesluit. Deze ligt ter inzage op het gemeentehuis te Emmeloord bij het loket woonomgeving. Tijdens deze termijn kan een ieder tegen het ontwerpbesluit schriftelijk zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan binnen de bovengenoemde periode een afspraak gemaakt worden met de heer de heer E. Ruis van het cluster Vergunningen, toezicht en handhaving, telefoon 0527 63 34 05.

Naar boven