Bestemmingsplan “Borsels Buiten, gedeelte Molenstraat 11 en Haverhoekseweg ong. Hoedekenskerke, 2017”

Logo Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Bij besluit van 13 juli 2017 heeft de gemeenteraad van Borsele het bestemmingsplan “Borsels Buiten, gedeelte Molenstraat 11 en Haverhoekseweg ong. Hoedekenskerke, 2017” ongewijzigd vastgesteld. Vanaf 3 augustus 2017 ligt het bestemmingsplan samen met het vaststellingsbesluit voor iedereen ter inzage.

Inhoud bestemmingsplan

Het nieuwe bestemmingsplan maakt het mogelijk om het agrarisch bedrijf dat nu nog is gevestigd aan de Molenstraat 11 te Hoedekenskerke te verplaatsen naar de Haverhoekseweg ong. te Hoedekenskerke. Daarnaast wordt de locatie Molenstraat 11 herbestemd tot wonen.

Inzage

U kunt het bestemmingsplan vanaf 3 augustus 2017 via www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. Op deze website selecteert u het tabblad “Bestemmingsplannen”. Vul dan in het venster “ID” de volgende identificatiecode in: NL.IMRO.0654.BPBBMS11HHWHK2017-0002.

Daarnaast ligt het besluit samen met het bestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur. U kunt de stukken ook bekijken op de gemeentelijke website via www.borsele.nl.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan kan beroep worden ingesteld door:

 

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerp bestemmingsplan;

  • 2.

    een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerp bestemmingsplan.

 

U kunt beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. De beroepstermijn loopt van 4 augustus t/m 14 september 2017.

 

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Heinkenszand, 2 augustus 2017

Naar boven