Omgevingsvergunning voor de bouw van een woning aan de Binnenweg 21 te Ouderkerk aan de Amstel

Logo Ouder-Amstel

 

Er is een omgevingsvergunning aangevraagd voor de bouw van een woning aan de Binnenweg 21 in Ouderkerk aan de Amstel. Het bouwplan is in strijd met het geldende bestemmingsplan voor dit perceel (bestemmingsplan Buitengebied Noord), aangezien de woning buiten het bouwvlak is geprojecteerd. Vanwege strijd met het geldende bestemmingsplan “Buitengebied Noord” kan het bouwplan alleen met een afwijkingsprocedure op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht worden gerealiseerd.

Uit een oogpunt van een goede ruimtelijke ordening bestaan er geen bezwaren tegen dit bouwplan.

Ter inzagelegging:

De ontwerp-omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 3 augustus tot en met 13 september 2017 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Ouder-Amstel, Vondelstraat 1 te Ouderkerk aan de Amstel (openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag 08.00-17.00 uur, woensdag 08.00-19.30 uur en vrijdag 08.00-16.00 uur)

Reageren:

Gedurende de termijn van ter inzagelegging kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze indienen op de ontwerp-omgevingsvergunning en/of de ontwerpverklaring van geen bedenkingen. Zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvergunning kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Ouder-Amstel, Postbus 35, 1190 AA Ouderkerk aan de Amstel.

De stukken zijn tevens beschikbaar op www.ouder-amstel.nl onder het kopje “Publicaties” en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Naar boven