MER beoordelingsbesluit Porikweg 6 en 11 Haaksbergen

Logo Haaksbergen

Kennisgeving MER-beoordeling

Het college van burgemeester en wethouders van Haaksbergen maakt bekend dat met ingang van 3 augustus 2017 gedurende een termijn van zes weken ter inzage ligt, het besluit dat geen Milieueffectrapport is vereist voor een project op de locatie:

  • -

    Porikweg 6 en 11, Haaksbergen. Het betreft het uitbreiden en veranderen van een vleeskuiken-  en rundveehouderij.

Het beoordelingsbesluit, met kenmerk ZO-04842, en de daarbij behorende stukken liggen van 3 augustus 2017 tot en met 13 september 2017 ter inzage in het gemeentehuis van Haaksbergen. De stukken kunnen op afspraak worden ingezien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Hiervoor kunt u contact opnemen met de administratie van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling, telefoonnummer: (053) 573 45 67 of bel 14 053.

Op grond van artikel 7.17 eerste lid Wet milieubeheer neemt het bevoegd gezag een beslissing omtrent de vraag of bij de voorbereiding van het betrokken besluit voor de activiteit, vanwege belangrijke nadelige gevolgen die zij voor het milieu kan hebben, een milieueffectrapport moet worden gemaakt.

Uit de door de aanvrager ingediende aanmeldingsnotitie is gebleken dat er geen sprake is van belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu die de indiening van een milieueffectrapport noodzakelijk maken. Deze beslissing is genomen in het kader van de voorbereiding van een omgevingsvergunning onderdeel milieu en is ingevolge artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht niet zelfstandig vatbaar voor bezwaar of beroep. Eventuele bezwaren tegen deze beslissing kunnen te zijner tijd worden ingebracht in het kader van de procedure voor de omgevingsvergunning.

Naar boven