Ontwerpbestemmingsplan Herziening Kernen Zederik ter inzage

Logo Zederik

Het college van de gemeente Zederik maakt, op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Herziening Kernen Zederik vanaf 21 juli 2017 zes weken ter inzage ligt bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis van Zederik. Ook kunt u de documenten vinden op de website van de gemeente, www.zederik.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het ontwerp betreft een herziening van het bestemmingsplan Kernen Zederik uit 2013 en heeft betrekking op alle dorpen in de gemeente. De afgelopen jaren zijn omissies gevonden, is beleid gewijzigd en zijn er wijzigingen vastgesteld. In deze herziening zijn al deze punten opgenomen, zodat er weer een actueel plan ontstaat.

 

Tijdens de inzagetermijn kunt u schriftelijk (geen e-mail) of mondeling zienswijzen indienen. Dat betekent dat u uw mening over dit voorgenomen besluit kunt geven. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van de gemeente Zederik, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling, Team VROME, telefoon (0183) 35 65 00.

Naar boven