Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening Evenheuvel ong.’

Logo Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening Evenheuvel ong.’ en de bijbehorende stukken vanaf donderdag 3 augustus 2017 gedurende zes weken voor eenieder ter visie liggen. Er is voor dit ontwerpbestemmingsplan geen exploitatieplan opgesteld aangezien het kostenverhaal anderszins verzekerd is. Het ontwerp met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met het identificatienummer NL.IMRO.0823.BPOIEVENHEUVEL-ONTW. Het plan ligt ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om het plan in te zien kunt u een afspraak inplannen.

Waar gaat het ontwerpbestemmingsplan over?

Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om twee Ruimte voor Ruimte woningen te realiseren op de locatie Evenheuvel ongenummerd in Oirschot. Het gaat om de percelen kadastraal bekend gemeente Oirschot sectie L, nummers 1410 en 1411.

Hogere waarde Wet geluidhinder

Tevens zijn burgemeester en wethouders van plan om hogere grenswaarden vast te stellen voor deze woningen. Het ontwerpbesluit hogere grenswaarden ligt tegelijk ter inzage met het ontwerpbestemmingsplan.

Wilt u hierover een zienswijze kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling (niet per e-mail) een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens openingstijden van het gemeentehuis kenbaar maken bij de Centrale Balie. Tegen het ontwerpbesluit hogere grenswaarden kunnen eveneens zienswijzen worden ingediend. Deze dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders.

 

Oirschot, 2 augustus 2017

Naar boven