Ter inzagelegging omgevingsvergunning Leidsedreef 4-6 (ROC-locatie)

Logo Leiderdorp

Burgemeester en Wethouders van Leiderdorp maken volgens artikel 3.12, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), bekend dat zij een omgevingsvergunning (NL.IMRO.0547.OVleidsedreef4-VG01) hebben verleend voor het afwijken van het ter plaatse geldende bestemmingsplan De Baanderij ten behoeve van:

  • De realisatie van een appartementencomplex met ca. 139 appartementen en 42 eengezinswoningen op het adres Leidsedreef 4 t/m 6.

De omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit ‘planologische afwijking’ op grond van artikel 2.1 lid 1 sub c van de Wabo met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wabo.

In het kader van de Wet geluidhinder heeft de Omgevingsdienst West‐Holland op 19 juni 2017 het besluit Hogere waarde Wet geluidhinder – Leidsedreef 4-6 (ROC locatie) vastgesteld om hogere grenswaarden te verlenen op de gevels van een aantal van de nieuw te realiseren woningen.

 

Inzage

De verleende omgevingsvergunning (dossiernummer 2017-0010-OG01) en het besluit om hogere grenswaarden te verlenen liggen van 27 juli 2017 tot en met 6 september 2017 ter inzage voor beroep. De verleende omgevingsvergunning en het besluit om hogere grenswaarden te verlenen zijn tevens digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via www.leiderdorp.nl. Een pdf-versie is te vinden op de gemeentelijke website via onderstaande link.

http://ro-online.leiderdorp.org/productie/NL.IMRO.0547.OVleidsedreef4-VG01

Instellen beroep

Diegene die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerp omgevingsvergunning of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend kunnen beroep aantekenen bij de Rechtbank te Den Haag, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Het beroepschrift moet bevatten: naam en adres, datum, omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, kopie van het bestreden besluit, reden(en) van het beroep en een handtekening.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als sprake is van een spoedeisende zaak kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Den Haag, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Hiervoor moet u griffierecht betalen. Het verzoek moet bevatten: naam en adres, datum, besluit waartegen beroep is aangetekend, kopie van het bestreden besluit, kopie van het beroepschrift, reden(en) van het verzoek, handtekening.

 

Leiderdorp, 27 juli 2017

 

Naar boven