Bestemmingsplan Krite 23 – 25 te Boornbergum gewijzigd vastgesteld

Logo Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat het bestemmingsplan Krite 23-25 te Boornbergum op 18 juli 2017 door de gemeenteraad is vastgesteld.

Doel van het plan

Op het perceel Krite 23-25 is een melkveehouderij gevestigd. Het bedrijf wil uitbreiden met het oog op de continuïteit van het bedrijf en het bedrijf toekomstbestendig te maken. Hiervoor is noodzakelijk dat het bouwvlak van het bedrijf wordt vergroot. Door deze vergroting van het bouwvlak kan de ondernemer een nieuwe stal, sleufsilo's, mestsilo en een wagenberging kan realiseren. De voorgestane ontwikkeling past niet binnen het geldende bestemmingsplan.

Wijzigingen ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan

  • Het bouwvlak aan de achterzijde van het perceel is aangepast met behoud van de maximale omvang van het bouwvlak:

Bekijken

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage:

• In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, elke werkdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op donderdag tot 18.30 uur;

• Op de website www.smallingerland.nl/bestemmingsplannen-nu-ter-inzage;

• Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer NL.IMRO.0090.BP2016BGB047-0401.

Reageren

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als u belanghebbende bent, binnen de onderstaande beroepstermijn een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen als u tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit kunt u beroep instellen, tenzij u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen. Als het besluit afwijkt van het ontwerpbesluit dat ter inzage heeft gelegen kunt u ,als u geen zienswijzen heeft ingediend, beroep instellen voor zover het beroepschrift betrekking heeft op deze afwijkingen.

Het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Ter inzage liggende stukken: vaststellingsbesluit en bestemmingsplan.

Beroepstermijn: vrijdag 28 juli 2017 tot en met donderdag 7 september 2017

WD/ONTW

 

 

 

Naar boven