Vooraankondiging opstellen wijzigingsplan ‘Kavel 4K1’

Logo Capelle aan den IJssel

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) delen burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel mede dat zij een wijzigingsplan voorbereiden voor ontwikkeling van 48 appartementen op de locatie 4 K1.

Het plangebied van het wijzigingsplan bevindt zich in de wijk Fascinatio. Ten noorden van het plangebied is de metrospoorlijn tussen Rotterdam - Kralingse Zoom – Capelsebrug gelegen. Ten noordoosten van het plangebied bevindt zich de metrohalte Capelsebrug. Het plangebied wordt ten zuiden begrensd door de Onacklaan. Ten westen van het plangebied zijn twee woontorens gelegen.

Het plangebied betreft een braakliggend terrein.

Er wordt nu geen gelegenheid geboden om zienswijzen over dit voornemen naar voren te brengen en er worden geen stukken ter visie gelegd. Ook is het op dit moment niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over het voornemen (artikel 1.3.1., lid 2 Bro).

Wanneer het ontwerpwijzigingsplan gereed is, zal dit plan ter visie worden gelegd, zodat eenieder zienswijzen naar voren kan brengen. De kennisgeving van de terinzagelegging van het ontwerpwijzigingsplan wordt vooraf gepubliceerd op de gemeentelijke informatiepagina, in de Staatscourant en op www.capelleaandenijssel.nl. Naar verwachting zal de kennisgeving over enkele weken worden geplaatst.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met mevrouw C. van Hemert, afdeling Stadsontwikkeling, op telefoonnummer (010) 2848 762 of per e-mail c.van.hemert@capelleaandenijssel.nl.

Capelle aan den IJssel, 26 juli 2017.

Naar boven