Gewijzigde vaststelling uitwerkingsplan ‘Boszoom fase 7, Keijzershof’ Pijnacker-Nootdorp

Logo Pijnacker-Nootdorp

Het college van Pijnacker-Nootdorp maakt ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij bij besluit van 11 juli 2017 het uitwerkingsplan ‘Boszoom fase 7, Keijzershof’ van het bestemmingsplan ‘Keijzershof’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Het gewijzigde uitwerkingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 27 juli 2017 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie van het gemeentekantoor, Oranjeplein 1 in Pijnacker. Tevens is het vastgestelde uitwerkingsplan digitaal beschikbaar op www.pijnacker-nootdorp.nl en te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het uitwerkingsplan ‘Boszoom fase 7, Keijzershof’ is een uitwerking van het bestemmingsplan Keijzershof. Dit plan is een uitwerking van het bestemmingsplan Keijzershof. Het plangebied bevindt zich in het zuidwesten van Keijzershof. Het is onderdeel van het woonmilieu De Boszoom en betreft de zevende en laatste fase. Ten oosten van het plangebied bevindt zich fase 6. Ten westen van het plangebied bevindt zich reeds bestaande bebouwing, deze bebouwing grenst aan de Faunalaan. Ten slotte ligt ten zuiden de provinciale weg N470. In deze fase van Boszoom worden maximaal 45 rijwoningen gerealiseerd.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpuitwerkingsplan bij het college kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Aangezien het college wijzigingen bij de vaststelling heeft aangebracht, kan een belanghebbende eveneens beroep instellen tegen deze wijzigingen. Ongeacht of deze eerder een zienswijze naar voren gebracht heeft.

Zij die beroep instellen, kunnen tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening indien onverwijlde spoed – gelet op de betrokken belangen – dat vereist. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzitter van bovenstaande Afdeling. Het beroepschrift dient te worden ondertekend en dient tenminste de naam en het adres van de indien(st)er, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep te bevatten.

Het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij om een voorlopige voorziening wordt verzocht.

Pijnacker-Nootdorp, 26 juli 2017

Het college van Pijnacker-Nootdorp

Naar boven