Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan “Metslawier- Roptawei 4”

Logo Dongeradeel

Burgemeester en wethouders van Dongeradeel leggen van 27 juli tot 7 september ter inzage het ontwerpbestemmingsplan "Metslawier- Roptawei 4” met nummer NL.IMRO.0058.BPBG2017P1-ON01 in het gemeentehuis  (balie Bouwzaken) aan de Koningstraat 13 te Dokkum. U kunt dit ontwerpbestemmingsplan ook op internet raadplegen op www.dongeradeel.nl, via “Wonen, Verkeer & Veiligheid” en vervolgens “bestemmingsplannen”.

Dit bestemmingsplan voorziet in een herziening van het bestemmingsplan Bûtengebiet ten behoeve van uitbreidingsmogelijkheden voor het bedrijf HZPC, door vergroting van de bouwvlakken binnen het bestaande bouwperceel. Het bestemmingsplan voorziet in uitbreidingsmogelijkheden op de korte - en lange termijn.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een plankaart, regels en een toelichting.

Gedurende de bovengenoemde periode van zes weken kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Dongeradeel, Postbus 13, 9290 AA, Kollum.

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Dorpen en Wijken (Team Ruimtelijke Ontwikkeling), telefoonnummer (0519)

298 888.

 

Naar boven