Besluit van de Nationaal Coördinator Groningen van 20 maart houdende wijziging van het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor de Overheidsdienst Groningen van het Ministerie van Economische Zaken 2015

De Nationaal Coördinator Groningen,

Gelet op artikel 18 van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging EZ 2015;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor de Overheidsdienst Groningen van het Ministerie van Economische Zaken 2015 wordt als volgt gewijzigd:

A

Onder vervanging van de punt door een puntkomma aan het eind van artikel 1, onderdeel b worden 3 onderdelen ingevoegd, luidende:

  • c. de Kabinetschef: Kabinetschef van de Overheidsdienst Groningen;

  • d. de teamhoofden: de teamhoofden van de teams binnen de Directie Groningen en Directie Den Haag van de Overheidsdienst Groningen;

  • e. het bedrag: het bedrag inclusief de verschuldigde omzetbelasting (BTW)

B

Na artikel 3 wordt een artikel ingevoegd luidende:

Artikel 3a

  • 1. Aan de Kabinetschef en de teamhoofden wordt, ieder voor zich, ondermandaat, volmacht en machtiging verleend voor aangelegenheden op zijn werkterrein met dien verstande dat het aangaan van financiële verplichtingen een bedrag van € 50.000 niet te boven gaat.

  • 2. Aan de Kabinetschef en de teamhoofden wordt tevens, ieder voor zich, voor de onder hem ressorterende medewerkers, ondermandaat, volmacht en machtiging verleend voor:

    • a. het verlenen van verlof en kort buitengewoon verlof;

C

Artikel 4 wordt als volgt gewijzigd:

1. Voor de tekst wordt de aanduiding ‘1’ geplaatst

2. Er wordt een lid toegevoegd luidende:

  • 2. Bij afwezigheid van de Kabinetschef dan wel een teamhoofd gaan de uit dit besluit voortvloeiende bevoegdheden over op de Kabinetschef of een ander teamhoofd.

ARTIKEL II

Dit artikel treedt in werking met ingang van de eerste dag na uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

’s-Gravenhage, 3 april 2017

H. Alders Nationaal Coördinator Groningen

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen 6 weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Economische Zaken, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK ’s-Gravenhage.

Naar boven