Voorbereidingsbesluit Heerhugowaard Oost

Logo Heerhugowaard

De gemeenteraad van Heerhugowaard heeft in haar vergadering van 27 juni besloten dat een herziening van het bestemmingsplan ‘Heerhugowaard Oost’ wordt voorbereid. Het gebied waarvoor dit voorbereidingsbesluit geldt, is aangegeven op de bij het besluit behorende verbeelding met kenmerk NL.IMRO.0398.VB55RISICOHHWOOST-VA01.

Het betreft een cirkel rond het gasvulpunt aan de Rustenburgerweg waardoor de vestiging van kwetsbare objecten hierbinnen niet meer mogelijk is. Een bestemmingsplan wordt voorbereid om de bedrijvenlijst in het bestemmingsplan aan te passen.

Terinzageligging

Het voorbereidingsbesluit ligt met ingang van dinsdag 25 juli 2017 voor een ieder ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof 1 in Heerhugowaard. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Geen bezwaar of beroep

Op grond van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 8:5 Algemene wet bestuursrecht kan er geen bezwaar en/of beroep worden ingediend tegen het voorbereidingsbesluit.

De inwerkingstreding gaat in op het moment van ter inzage legging, op dinsdagochtend 25 juli om 10.00 uur.

Heeft u vragen over dit voorbereidingsbesluit dan kunt u contact opnemen met mevrouw I. Zwollo telefoonnummer 14-072, e-mail post@heerhugowaard.nl

Heerhugowaard, 25 juli 2017

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

30RO08s

Naar boven