Definitief besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO), Zuiderzeestraatweg nabij 567 in Wezep.

Logo Oldebroek

 

Burgemeester en wethouders van Oldebroek maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, een omgevingsvergunning hebben verleend voor een afwijking van het bestemmingsplan voor het wijzigen van het gebruik van de bestemmingen (groen en verkeer in tuin), op twee percelen aan de Zuiderzeestraatweg nabij 567 in Wezep (zaaknummer 0269201700256).

Ontwerp- en definitief besluit omgevingsvergunning

De ontwerpvergunning is op 23 mei 2017 gepubliceerd in de plaatselijke Huis aan Huis en op 23 mei 2017 gepubliceerd in de Staatscourant en heeft van 24 mei 2017 tot en met 4 juli 2017 ter inzage gelegen. Er is geen zienswijze ontvangen tijdens de ter inzage termijn.

Het definitieve besluit omgevingsvergunning en de daarbij bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 juli 2017 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Oldebroek.

Beroep Omgevingsvergunning

Het is mogelijk om in beroep te gaan tegen deze vergunning. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM te Arnhem. Daarvoor is in het algemeen griffierecht verschuldigd. In afwachting van een uitspraak op het beroepschrift kan aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank om schorsing of een andere voorlopige voorziening worden gevraagd.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpvergunning en men belanghebbende is.

 

Oldebroek, 25 juli 2017

Burgemeester en wethouders.

Naar boven