Vastgesteld bestemmingsplan Bramhaar Diepenveen

Logo Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 26 januari 2017 tot en met 8 maart 2017 voor een ieder ter inzage ligt:

 

- het bij raadsbesluit van 21 december 2016 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Bramhaar Diepenveen

 

Wijzigingen

De gemeenteraad heeft de volgende wijzigingen aangebracht:

- enkele ondergeschikte tekstuele aanpassingen, zoals verwijzingen naar artikelen;

- een geringe verschuiving van de bouwvlakken met ongeveer 50 cm;

- de bouwhoogte van woningen is vastgesteld op 11 meter in plaats van 10 meter. De 10% afwijkingsregeling komt voor deze bouwhoogte te vervallen.

 

Inhoud

Het bestemmingsplan maakt de bouw van woningen mogelijk op de locatie Bramhaar, het voormalig terrein van de regionale brandweer. Hiermee wordt een braakliggend terrein op een kwalitatieve wijze in de omgeving ingepast en wordt de nieuwbouwwijk Voorhorst afgerond.

 

Inzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P331-VG01

• De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P331-/NL.IMRO.0150.P331-VG01/

 

Het bestemmingsplan kunt ook u inzien op:

• http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekszaken Vergunningen, Grote Kerkhof 1

 

Reageren

Het bestemmingsplan ‘Bramhaar Diepenveen’ ligt van 26 januari 2017 tot en 8 maart 2017 ter inzage.

 

Van vrijdag 27 januari 2017 tot en met donderdag 9 maart 2017 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

• een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

• een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

• een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Naar boven