Ontwerpbestemmingsplan “Kasteelstraat-Hoofdstraat Heijen”.

Logo Gennep

De gemeente Gennep heeft een ontwerpbestemmingsplan “Kasteelstraat-Hoofdstraat Heijen” opgesteld. Het betreft een nieuw bestemmingsplan voor het agrarische perceel dat ingeklemd ligt tussen de Kasteelstraat en de Hoofdstraat te Heijen. Het bestemmingsplan heeft als voorontwerp tot en met 24 mei 2017 voor inspraak ter inzage gelegen. Ingekomen reacties op dit voorontwerp hebben niet geleid tot wijzigingen en/of aanpassingen van het bestemmingsplan.

Doel van het bestemmingsplan.

Het ligt in het voornemen om op het genoemde perceel 10 nultredenwoningen, 2 appartementen, een ontmoetingsruimte/huiskamer en 2 vrijstaande woningen te realiseren. Het bestemmingsplan maakt deze bouw mogelijk.

Inzage en inspraak.

Het ontwerpbestemmingsplan “Kasteelstraat-Hoofdstraat Heijen” met bijbehorende stukken ligt met ingang van 27 juli 2017 gedurende acht weken voor eenieder ter inzage bij de Poort van Gennep in het gemeentekantoor van Gennep. Voor inzage buiten de openingstijden (zie rubriek contact) kunt u een afspraak maken via (0485) 494141.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0907.BP10469-ON01

  • www.gennep.nl > bouwen en wonen > bestemmingsplannen.

Gedurende de periode van terinzagelegging (dus tot en met woensdag 20 september 2017) kan eenieder een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan.

Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Gennep, t.a.v. Burgemeester en Wethouders van Gennep, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van: “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kasteelstraat-Hoofdstraat Heijen”.

Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via (0485) 494141. Het is niet mogelijk om via e-mail een zienswijze in te dienen.

Gennep, 26 juli 2017

Naar boven