Bekendmaking niet vaststellen bestemmingsplan Grens 32 in Baarle-Nassau

Logo Baarle-Nassau

Burgemeester en wethouders van de gemeente Baarle-Nassau maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 13 juli 2017 besloten heeft het bestemmingsplan Grens 32 in Baarle-Nassau niet vast te stellen.

 

Het ontwerpbestemmingsplan betrof een nieuw bestemmingsplan voor de locatie Grens 32 waarbij het onmogelijk werd gemaakt om een nieuwe supermarkt zich te laten vestigen op de locatie. Het ontwerpbestemmingsplan lag met ingang van 24 maart 2017 gedurende een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage.

 

Het raadsbesluit tot niet vaststelling van het bestemmingsplan Grens 32 ligt met ingang van 25 juli 2017 tot en met 4 september 2017, gedurende een periode van zes weken ter inzage. Het raadsbesluit is digitaal in te zien via de website van de gemeente Baarle-Nassau. U kunt het raadsbesluit gedurende bovengenoemde periode eveneens inzien tijdens openingstijden in het gemeentekantoor van Baarle-Nassau. U kunt online een afspraak maken via www.baarle-nassau.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14013 of per mail naar info@baarle-nassau.nl.

 

Belanghebbenden kunnen gedurende de terinzagelegging tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Indien u tijdig beroep heeft ingesteld kunt u ook om een voorlopige voorziening verzoeken. Indien dit verzoek wordt ingediend, schorst dit de werking van het besluit op totdat op het verzoek is beslist. Een verzoek om een voorlopige voorziening dient te worden geadresseerd aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Het niet vaststellen van het bestemmingsplan Grens 32 heeft tot gevolg dat het voorgaande bestemmingsplan Buitengebied 2008 weer vigerend is op de locatie. Dit bestemmingsplan kunt u raadplegen via de website van de gemeente Baarle-Nassau.

Degene die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan worden per brief van het besluit en over het verdere vervolg op de hoogte gebracht.

 

19 juli 2017

Gemeente Baarle-Nassau

 

Naar boven