Verleende omgevingsvergunning (Uitgebreid),  Groeneweg 38, 1861PH, Bergen (NH), overschrijding van het bouwvlak met 2 meter ten behoeve van nieuwbouw van een woning, 6 juli 2017;

Logo Bergen (NH)

 

 

Dit besluit is tot stand gekomen met de voorbereidingsprocedure uit afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht. Binnen zes weken na de datum van ter inzagelegging van dit besluit/deze besluiten, kunnen diegene die tijdens de voorbereidingsprocedure een zienswijze hebben ingediend / of redelijkerwijs niet kunnen worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend / een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord Holland. Het besluit ligt/de besluiten liggen vanaf 27 juli 2017 ter inzage. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente.

enrechter van de rechtbank Noord-Holland, sectie bestuursrecht vragen een voorlopige voorziening te treffen om het besluit te schorsen. Het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening kan alleen als u binnen de termijn een bezwaarschrift heeft ingediend. Het adres van de rechtbank is Postbus 1621, 2003 BR HAARLEM. U moet wel griffierecht betalen voor uw aanvraag om een voorlopige voorziening. Via de rechtbank hoort u hoeveel dit is en hoe u dit moet betalen.

 

Naar boven