Burgemeester en wethouders van gemeente Twenterand hebben besloten over te gaan tot het instellen van een tijdelijk parkeerverbod binnen het hekwerk van de Brink in Den Ham.

Logo Twenterand

 

 

 

Het binnenterrein van de Brink in Den Ham mag volgens het huidige bestemmingsplan multifunctioneel gebruikt worden. Het houden van festiviteiten en het inrichten van een terras behoren daarbij tot de mogelijkheden. Bij de gemeente is nu het verzoek binnen gekomen om het binnenterrein voor een bepaalde periode van het jaar autovrij te houden voor het inrichten van een terras. In het kader van de wens om ‘meer reuring op de Brink te krijgen’, wil de gemeente hier graag medewerking aan verlenen. In uitzonderlijke situaties, bijvoorbeeld bij rouw- of trouwdiensten kan hiervan, in goed onderling overleg, worden afgeweken.

Besluit:

 

  • 1.

    Een tijdelijk parkeerverbod in te stellen voor het binnenterrein van de Brink in Den Ham. Dit verbod wordt ingesteld door plaatsing van het bord RVV E1 van het RVV 1990, voorzien van een onderbord.

  • 2.

    Een tweetal verwijderbare paaltjes te plaatsen ter ondersteuning van het parkeerverbod.

  • 3.

    Een onderbord te plaatsen voorzien van de tekst;

    Geldt tussen 1 april en 1 november.

    ma t/m za. van 11:00 tot 22:00 uur.

    op zondag van 13:00 tot 18:00 uur.

  • 4.

    Het besluit te publiceren en voor een periode van 6 weken ter inzage te leggen ten behoeve van het indienen van eventuele bezwaren.

 

Bezwaar: 

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen 6 weken na de dag waarop het besluit is bekend gemaakt hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand, postbus 67, 7670 AB Vriezenveen. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden (motivering) van het bezwaar.

Naar boven