GEWIJZIGDE VASTSTELLING BESTEMMINGSPLAN ACHTERWEI 14 TE DAMWALD

Logo Dantumadiel

Stukken ter inzage

Bovengenoemd plan ligt vanaf 27 juli 2017 zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis te Damwâld (Hynsteblom 4) en de receptie van het gemeentehuis te Dokkum (Koningsstraat 13) en is te vinden via www.dantumadiel.eu en op www.ruimtelijkeplannen.nl (met bij het plan genoemde IMRO-code:NL.IMRO.1891.bpDWachterwei14-0401).

Er is één zienswijze ontvangen op het ontwerpbestemmingsplan. Deze zienswijze heeft geleid tot gewijzigde vaststelling. De wijziging betreft een aanpassing van de verbeelding (plankaart) waarbij de toegevoegde woonbestemming circa 495 m² betreft in plaats van het eerdere 800 m².

 

Beroep indienen

Het plan is voorbereid met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. De beroepstermijn bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het plan ter inzage is gelegd.

Gedurende de beroepstermijn kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen.

Beroep kan worden ingesteld door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het plan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn tenzij degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Raad van State. In die gevallen treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Indien binnen de beroepstermijn van zes weken geen rechtsmiddelen worden aangewend is het plan onherroepelijk.

 

Damwâld, 26 juli 2017

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel,

drs. K.S. Heldoorn, burgemeester

R. Dijksterhuis, secretaris

Naar boven