Vooraankondiging bestemmingsplan sportpark De Boekhorst

Logo Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout geven ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kennis van het feit dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het sportpark De Boekhorst.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is de herinrichting van het sportpark, die niet mogelijk is binnen de kaders van het huidige bestemmingsplan.

Het plangebied ligt aan de noordkant van de kern Noordwijkerhout. Aan de westzijde grenst het plangebied aan de Langevelderweg. Aan de Noordkant grenst het sportpark aan agrarische gronden, bestemd en in gebruik ten behoeve van de bollenteelt. Ten oosten van het plangebied ligt de Herenweg en ten zuiden grenst het plangebied aan de Troelstralaan, de Dr. Schaepmanlaan , de Dr. Nolenslaan en de Ruys de Beerenbroucklaan.

Doel van dit bestemmingsplan is om de gewenste herinrichting een definitieve juridische basis te verschaffen.

Naar aanleiding van deze vooraankondiging is het nog niet mogelijk te reageren.

Ten aanzien van deze voornemens liggen in deze fase van de voorbereiding geen stukken ter inzage, kunnen nog geen zienswijzen worden ingediend en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld een advies over het voornemen uit te brengen.

Wanneer het ontwerp bestemmingsplan gereed is, zal deze ter inzage worden gelegd voor het indienen van zienswijzen. Hierover volgt te zijner tijd een publicatie in het Noordwijkerhouts Weekblad, de Staatscourant en via de gemeentelijke website.

 

Naar boven