Onherroepelijk bestemmingsplan Taxandriawegvoormalig politiebureau

Logo Waalwijk

Het bestemmingsplan Taxandriaweg, voormalig politiebureau is met ingang van 14 april 2017 onherroepelijk van kracht geworden, omdat binnen de beroepstermijn geen beroepschrift bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ontvangen.

Het plangebied is gelegen aan de Taxandriaweg, nabij het centrum van Waalwijk en de Rijksweg A59. Direct ten oosten van het plangebied –op de hoek Taxandriaweg/Heulstraat- is een appartementencom-plex gesitueerd en aan de westzijde van het plangebied is een detailhandelsvestiging voor watersport-benodigdheden gevestigd. De noordzijde van het plangebied wordt begrensd door de Taxandriaweg. Aan de zuidzijde van het plan is de Winterdijk gelegen. Met dit plan wordt de realisatie van 27 grondgebonden woningen mogelijk gemaakt.

Het bestemmingsplan is langs elektronische weg te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met ID nr. NL.IMRO.0867.bpWWTaxandriaweg03-va01 en via de gemeentelijke website www.waalwijk.nl via zoekopdracht: ruimtelijke plannen in procedure, snel naar onherroepelijke plannen. Het bestemmingsplan is op afspraak ook in papieren versie in te zien tijdens openingstijden van het stadhuis.

Naar boven