Ontwerpwijzigingsplan Duifhuisweg 2, Oisterwijk

Logo Oisterwijk

Plangebied en doel

Met het wijzigingsplan wordt het mogelijk gemaakt om na splitsing van het bestaande perceel gelegen aan de Duifhuisweg 2 te Oisterwijk op de nieuw ontstane bouwpercelen twee extra woningen te realiseren.

 

Zakelijke beschrijving anterieure overeenkomst over grondexploitatie

Volgens de Wet ruimtelijke ordening is de gemeente verplicht om haar kosten voor een (wijziging van een) bestemmingsplan op de initiatiefnemer te verhalen. Daarom zijn nadere afspraken gemaakt met de initiatiefnemer. Deze zijn vastgelegd in een overeenkomst. Tegelijk met het plan ligt ook de zakelijke beschrijving van de anterieure exploitatieovereenkomst ter inzage.

 

Ter inzage ontwerpwijzigingsplan en kennisgeving zakelijke overeenkomst

 

Op 11 juli 2017 heeft het college besloten om het ontwerpwijzigingsplan Duifhuisweg 2, NL.IMRO.0824.WPDuifhuisweg2-ON0, ter inzage te leggen. Het ontwerpwijzigingsplan en de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst liggen met ingang van 21 juli 2017 tot en met 31 augustus 2017 gedurende 6 weken ter inzage. Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken kunt u inzien:

 

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • op oisterwijk.nl/bestemmingsplannen

  • bij de centrale publieksbalie op het gemeentekantoor van Oisterwijk, De Lind 44 in Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 uur - 17.00 uur, op donderdag van 8.30 uur - 19.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur - 13.00 uur. U kunt de stukken alleen inzienen, als u er een vraag over wilt stellen kunt u een afspraak maken. Dit doet u telefonisch via (013) 529 13 11.

 

De zakelijke beschrijving is alleen in te zien bij de Centrale Publieksbalie in het gemeentekantoor.

 

Indienen zienswijze

U kunt tijdens de inzagetermijn van 6 weken uw zienswijze (mening of opmerkingen) indienen. Dit kan (bij voorkeur) schriftelijk bij het college van Oisterwijk, Postbus 10101, 5060 GA in Oisterwijk. Een mondelinge zienswijze kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. U vindt de naam van deze ambtenaar in de stukken die ter inzage liggen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de behandelend ambtenaar, te bereiken via telefoonnummer (013) 529 13 11.

 

 

Naar boven