Ontwerp wijzigingsplan twee woningen Lagenheuvelstraat Volkel

Logo Uden

College van gemeente Uden

25 januari 2017, 2017-17

 

 

 

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat met ingang van donderdag 26 januari 2017 gedurende 6 weken het ontwerpwijzigingsplan Twee woningen lagenheuvelstraat ter inzage ligt.

 

Het ontwerpwijzigingsplan biedt een juridisch-planologisch kader voor de realisatie van de nieuwbouw van een woning en kantoor aan huis op het perceel Lagenheuvelstraat 39 te Volkel. Ten opzichte van het vigerende bestemmingsplan ‘Twee woningen Lagenheuvelstraat, Volkel’ is de situering van het bouwvlak aangepast. Er wordt met dit wijzigingsplan niet meer bebouwing toegestaan dan met het vigerende bestemmingsplan.

 

Inzien

Het ontwerpwijzigingsplan is digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder ‘inwoners en ondernemers’, ‘bouwen en verbouwen’, ‘bestemmingsplannen’, ‘overzicht bestemmingsplannen’. Ook is het ontwerpwijzigingsplan te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Mocht u een papieren versie van het ontwerpwijzigingsplan willen inzien, kunt u zich melden bij de balie van het gemeentehuis (Markt 145 te Uden).

 

Indienen zienswijzen

Tot en met 8 maart 2017 kan een belanghebbende, naar keuze mondeling of schriftelijk, een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerpwijzigingsplan. De zienswijzen moeten worden gericht aan het college van Burgemeester en wethouders, Postbus 83, 5400 AB Uden,onder vermelding van zaaknummer D00104523. Neem voor het indienen van een mondelinge zienswijze contact op met het secretariaat van de afdeling Ruimte.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat ruimte, bereikbaar op telefoonnummer 0413-281160.

 

 

Uden, 18 januari 2017.

Burgemeester en wethouders van Uden

de secretaris de burgemeester

Naar boven