Bronckhorst, diverse locaties, Stedelijk gebied Veegplan

Logo Bronckhorst

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Stedelijk gebied; Veegplan 2017-2’ en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 20 juli t/m 30 augustus 2017 voor een ieder ter inzage.

Het plan heeft betrekking op diverse ambtshalve aanpassingen van het plan ‘Stedelijk gebied Bronckhorst’. Het gaat daarbij om het 'wegbestemmen' van gemeentelijke woningbouwkavels in verband met regionale woningbouwafspraken, het inpassen van omgevingsvergunningen die met afwijking van het bestemmingsplan zijn verleend, aanpassingen door verkoop van openbaar groen aan particulieren en correcties van onvolkomenheden in bovengenoemd plan.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

 

  • 1.

    digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via http://ruimtelijkeplannen.bronckhorst.nl (werkt alleen als u over een gml-viewer beschikt).

  • 2.

    op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50. 

    Zienswijze indienen?

    Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad.

     

Naar boven