Ontwerp bestemmingsplan Ridderslag 9 en ontwerp omgevingsvergunning crematorium ter inzage

Logo Geldermalsen

Met ingang van vrijdag 21 juli 2017 ligt gedurende zes weken het ontwerp bestemmingsplan Ridderslag 9 ter inzage. Tevens ligt het ontwerp van de gecoördineerd voorbereide omgevingsvergunning voor de bouw van een crematorium (ten oosten van Ridderslag 9) ter inzage. Zienswijzen kunnen worden ingediend tot en met donderdag 31 augustus 2017  bij het college van burgemeester en wethouders.

Raadplegen stukken

Het bestemmingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is: NL.IMRO.0236.BUIRidderslag9-ONT1. Bovendien kunt u een PDF-bestand van het bestemmingsplan downloaden via de gemeentelijke website www.geldermalsen.nl/bestemmingsplaninzien. Verder heeft u de mogelijkheid om de papieren versie van het bestemmingsplan op afspraak in te zien bij het klantencontactcentrum van de gemeente Geldermalsen. De ontwerp omgevingsvergunning is uitsluitend op afspraak in te zien bij het klantencontactcentrum van de gemeente Geldermalsen.

Toelichting

Het plangebied is gelegen in de bocht van de Parkweg en de Ridderslag, ten noorden van de kern Beesd. Het bestemmingsplan heeft tot doel de bestaande bedrijvigheid aan de Ridderslag 9 van een passende bestemming te voorzien. Daarnaast maakt het bestemmingsplan de bouw van een kleinschalig landschappelijk ingepast crematorium mogelijk.

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging (t/m donderdag 31 augustus 2017) kan een ieder een zienswijze (geen e-mail) sturen naar het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Geldermalsen, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven dan dient u hiervoor, uiterlijk één week voor het einde van de terinzagetermijn, eerst een afspraak te maken via het secretariaat van de afdeling MRO (tel. 0345-586611; alleen tijdens kantoortijden).

 

Naar boven