Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Veldhoven-Dorp 2017’

Logo Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat tegen het vastgestelde bestemmingsplan ‘Veldhoven-Dorp 2017’ geen beroep is ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het plan is daarmee op 23 juni 2017 onherroepelijk geworden. Het bestemmingsplan voorziet in een actualisering van het huidige bestemmingsplan voor de kern Veldhoven-Dorp. Omdat voor het winkel-/centrumgebied De Kromstraat een actueel bestemmingsplan geldt, is dit gebied niet meegenomen in het bestemmingsplan ‘Veldhoven-Dorp 2017’. Het uitgangspunt van deze actualisering is dat de bouw- en gebruiksmogelijkheden ongewijzigd blijven.

Het bestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.veldhoven.nl, trefwoord: ‘Veldhoven-Dorp 2017’ .U kunt het bestemmingsplan op afspraak inzien bij de afdeling Regie en Ontwikkeling, Meiveld 1 in Veldhoven.

Heeft u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neem dan contact op met de afdeling Regie en Ontwikkeling per e-mail gemeente@veldhoven.nl. of via telefoonnummer 14 040.

 

 

 

Naar boven