Ontwerpbestemmingsplan Derde partiële herziening bestemmingsplan Noordoost, Mfa Duitslandstraat

Logo IJsselstein

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat met ingang van 26 januari 2017 gedurende 6 weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Derde partiële herziening bestemmingsplan Noordoost, Mfa Duitslandstraat’ en bijbehorende onderzoeken als vervat in NL.IMRO.0353.201604MfaDlstraat-On01 (op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening) ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan maakt realisatie van een multifunctionele accommodatie op de locatie van de Paulusschool mogelijk.

 

Inzage ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan Kasteelpark ligt van 26 januari tot en met 8 maart 2017 ter inzage. Het plan is zowel digitaal als analoog te raadplegen. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl of www.ijsselstein.nl. De stukken zijn analoog in te zien bij het Klantcontactcentrum.

 

Zienswijzen

Van 26 januari tot en met 8 maart 2017 kan een ieder een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan. Uw zienswijze kunt u richten aan de Gemeenteraad van IJsselstein, p/a Omgevingsdienst Regio Utrecht, postbus 13101, 3507 LC Utrecht, onder vermelding ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Derde partiële herziening bestemmingsplan Noordoost, Mfa Duitslandstraat’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via 088 022 5000. Het is niet mogelijk uw zienswijze per e-mail in te dienen.

Naar boven