Ontwerpbestemmingsplan Houtakker II, de Houtakker 10 Bemmel

Logo Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt:

Ontwerpbestemmingsplan Houtakker II, de Houtakker 10 Bemmel

Met dit voorstel wordt een start gemaakt met de planologische procedure om te komen tot een onherroepelijk in werking getreden bestemmingsplan voor het perceel de Houtakker 10 te Bemmel om de oorspronkelijke situatie te herstellen.

Het ontwerpbestemmingsplan Houtakker II, de Houtakker 10 Bemmel met bijbehorende stukken wordt op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van donderdag 20 juli gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

 

  • 1.

    Het digitale ontwerpbestemmingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer (NL.IMRO.1705.172-ON01)

  • 2.

    Zowel het digitale als analoge ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum op telefoonnummer (026) 32 60 111.

 

Een ieder die het niet eens is met (onderdelen van) het ontwerpbestemmingsplan kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met Tom Meulendijks team Ruimtelijk Beleid op telefoonnummer (026) 32 60 357.

Bemmel, 18 juli 2017

Naar boven