Mededeling wijziging bestemmingsplan Ringweg 1a te Oosterland, gemeente Schouwen-Duiveland

Logo Schouwen-Duiveland

 

De wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied Schouwen-Duiveland heeft betrekking op het perceel Ringweg 1a te Oosterland. Het besluit tot wijziging van het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied Schouwen-Duiveland’ bestaat uit het realiseren van een nieuw terrein tbv stallen bedrijfs- en sloopauto's aan de Ringweg 1a te Oosterland. Met deze brief informeren wij u over het vervolg van de procedure.

 

Ter inzage legging

Het wijzigingsbesluit is vastgesteld en ligt van maandag 17 juli tot en met maandag 28 augustus 2017 ter inzage. Het wijzigingsbesluit is in te zien in de leesruimte van het gemeentehuis. De digitale bestanden zijn te raadplegen op www.schouwen-duiveland.nl.

 

Tijdens de terinzage termijn kunnen belanghebbenden tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Belanghebbenden zijn degenen die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerp-besluit of die redelijkerwijs niet verweten kunnen worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerp-besluit. Het wijzigingsbesluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van deze afdeling is ingediend.

 

 

 

Zierikzee, 14 juli 2017

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland.

Naar boven