KENNISGEVING BESCHIKKING OMGEVINGSVERGUNNING

Logo Aalburg

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Aalburg maken bekend dat zij besloten hebben om positief te beslissen op de aanvraag om omgevingsvergunning:

van : M van Loon VOF ;

om : een omgevings vergunning activiteit bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het uitbreiden van een melkveehouderij;

op : het adres Bosseweg 4 te Wijk en Aalburg , kadastraal bekend gemeente Aalburg, sectie D, nummer 301 ;

ontvangen : 4 oktober 2016.

Ter plaatse is de beheersverordening ‘Buitengebied’ van kracht en heeft het perceel Bosseweg 4 - 6 te Wijk en Aalburg de bestemming “Agrarisch gebied met landschapswaarden” met de aanduiding “openheid”, AL(o). Op de plankaart is een agrarisch bouwvlak opgenomen. Deze gronden zijn bestemd voor agrarische bedrijvigheid en instandhouding van de landschapswaarden. De aanvraag voorziet in de realisatie van een rundveestal buiten het bouwvlak en is daarmee strijdig met de beheersverordening ‘Buitengebied’.

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen van 20 juli tot 31 augustus 2017 ter inzage via ruimtelijkeplannen.nl of op afspraak bij Gemeente Aalburg, Grote Kerkstraat 32 te Wijk en Aalburg.

Beroep

Tegen de beschikking kan gedurende de genoemde termijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze ten aanzien van de desbetreffende ontwerpbeschikking kenbaar hebben gemaakt. Het beroepschrift kan worden ingediend bij de rechtbank Zeeland - West-Brabant, Team Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA te Breda. U kunt het beroep- / verzoekschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven