Beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Terschelling

Logo Terschelling

Verleend een omgevingsvergunning onder kenmerk 2016-FUMO-16867 Betreft: het realiseren van een zonnepark Locatie: het perceel kadastraal bekend gemeente Terschelling, sectie H nummer 2113, plaatselijk bekend Hee, Terschelling. De vergunning is ongewijzigd ten opzichte van de ontwerpbeschikking.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland door: - belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend over de ontwerpbeschikking; - belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend over de ontwerpbeschikking.

Voor inlichtingen neemt u contact op met de FUMO, e-mail info@fumo.nl of tel. 0566-75 03 00. Bezoekadres: J.W. de Visserwei 10, 9001 ZE Grou.

De beschikking ligt ter inzage bij: - de FUMO, elke werkdag van 9.00 tot 16.00 uur (graag vooraf contact opnemen); - het gemeentehuis te West-Terschelling, Burgemeester van Heusdenweg 10A. - digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl Idn: NL.IMRO.0093.OV201616867-VG01

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u binnen 6 weken een gemotiveerd beroepschrift indienen tegen dit besluit. De termijn van 6 weken vangt aan met ingang van de dag na de terinzagelegging van het besluit.

Beroepschriften moeten bevatten: naam en adres, het kenmerk van het betreffende besluit, motivering, datum en ondertekening.

Beroepschriften kunt u sturen naar de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 8700 AD Groningen.

Via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht kan ook digitaal beroep worden ingesteld.

 

Naar boven