Gemeente Leiden - Omgevingsvergunning Zoeterwoudsesingel 33-34

Logo Leiden

 

Het college van burgemeesters en wethouders van de gemeente Leiden heeft besloten om de omgevingsvergunning ‘Zoeterwoudsesingel 33-34’, NL.IMRO.0546.OV00096-0301, te verlenen.

 

Toelichting

De plannen gaan uit van grondig herstel van het bijzondere gebouw en realisering van 8 herenhuizen en 10 appartementen in het hogere prijssegment binnen de bestaande bouwmassa. Op het bij het gebouw behorende terrein aan de achterzijde worden tuinen, parkeerplaatsen en plantsoenen gerealiseerd.

 

Ter inzage

De verleende omgevingsvergunning ligt vanaf 14 juli 2017 gedurende zes weken ter inzage. De digitale versie van de omgevingsvergunning is beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.leiden.nl/ruimtelijkeordening. Een papieren versie ligt tijdens de bovengenoemde inzagetermijn ter inzage in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en bij Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis, Langegracht 72), beide geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur. Het stadhuis is ook open op donderdag van 17.00-20.00 uur en zaterdag van 9.00-13.00 uur.

 

Beroep

Tot en met 24 augustus 2017 kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen:

- die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht tegen het ontwerpbesluit;

- die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze kenbaar te maken.

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt niet eerder in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

 

Crisis- en herstelwet

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat belanghebbenden in het beroepschrift moeten aangeven welke beroepsgronden er aangevoerd worden tegen het besluit. Na afloop van de beroepstermijn kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

 

Informatie

Nadere informatie bij het Servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), Langegracht 72, tel. 14 071 of via www.leiden.nl/contact.

Naar boven