Ontwerpbestemmingsplan Bosscheweg 46 Boxtel

Logo Boxtel

 

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.8.van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 14 juli 2017 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Bosscheweg 46 ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de achtertuin van het perceel Boscheweg 46. De bestemmingsplanprocedure zal gecoördineerd worden met andere op het perceel van toepassing zijnde procedures.

Ook vanaf 14 juli 2017 liggen ter inzage het op dit plan betrekking hebbende ontwerp besluit Hogere Waarde Wet geluidhinder en de ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van een nieuwe woning aan de zijde van de Brederodeweg.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een nieuwe woning in de huidige achtertuin van de woning Bosscheweg 46 mogelijk. De nieuwe woning zal gericht zijn op de Brederodeweg.

Wet geluidhinder

Doordat wij het in dit geval aanvaardbaar vinden dat er vanwege het wegverkeerslawaai een hogere geluidbelasting op de nieuwe gevels gaat komen dan voorkeursgrenswaarde uit de Wet geluidhinder, dient een besluit genomen te worden waarbij een hogere waarde Wet geluidhinder wordt toegestaan.

Omgevingsvergunning

De ontwerp omgevingsvergunning heeft betrekking op de bouw van een vrijstaande woning met een beperkte bouwhoogte van 6 meter. Daarbij komt de voorgevel te liggen in het verlengde van die van de bestaande woningen aan de Brederodeweg.

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan is met ingang van vrijdag 14 juli 2017 te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder de code NL.IMRO.0757.bp06Bosschew46-OTW1.

Het ontwerp besluit Hogere waarde Wet geluidhinder en de ontwerp omgevingsvergunning zijn als bijlage aan het bestemmingsplan in te zien.

Een papieren versie van beide stukken ligt met ingang van vrijdag 14 juli 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, ingang Markt. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag ook van 17.00 tot 19.30 uur. In de periode van 1 augustus 2017 tot en met 25 augustus 2017 vervalt de avondopenstelling op donderdag.

Zienswijzen

Tot en met donderdag 24 augustus 2017 kan iedereen mondeling maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Voor het eventueel indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0411) 65 59 11. Om termijnoverschrijdingen te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen voor afloop van de inzagetermijn hiervoor een afspraak te maken.

Naar boven