Wijziging Verordening ruimte 2014 ivm plan Ruitersbos, Burg. Kerstenslaan 20, Breda

Logo Noord-Brabant

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben in hun vergadering van 11 juli 2017 de ‘Wijziging Verordening ruimte 2014 ivm plan Ruitersbos, Burg. Kerstenslaan 20, Breda’ vastgesteld. Het planidn van deze wijzigingsverordening is: NL.IMRO.9930. wijzvr14g0758RbosB-va01.

 

Inhoud

Het besluit is genomen op verzoek van de gemeente Breda en bevat een beperkte kaartwijziging voor de Verordening ruimte 2014 van provincie Noord-Brabant. Hierdoor kan de gemeente het bestemmingsplan ‘Ruitersbos, Burgemeester Kerstenslaan 20’ vaststellen.

 

Het bestemmingsplan beoogt uitbreiding van het hotel Mastbosch met 53 kamers. Tevens wordt de parkeerplaats aan de overzijde van de Burgemeester de Manlaan uitgebreid met 45 plaatsen tot een capaciteit van 110 auto’s. Voor de uitbreiding van de parkeerplaats is een herbegrenzing van het Natuur Netwerk Brabant (NNB).

De vaststelling van de wijziging van de Verordening ruimte 2014 zorgt ervoor dat de kaarten van deze verordening en het bestemmingsplan goed op elkaar aansluiten.

 

Beschikbaarheid en inzage van de stukken

U kunt de wijzigingsverordening raadplegen via de rechtstreekse linken hieronder:

1. ruimtelijkeplannen.brabant.nl;

2. www.ruimtelijkeplannen.nl

 

 

’s-Hertogenbosch, 11 juli 2017

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant,

de voorzitter,

Prof.dr. W.B.H.J. van de Donk

de secretaris,

Mw. Ir. A.M. Burger

Naar boven