Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan “Noordwest” en omgevingsvergunning nieuwbouw Lidl (Westeinde), Maassluis

Logo Maassluis

Coördinatieregeling

De gemeenteraad heeft op 1 november 2016 besloten om de coördinatieregeling toe te passen. Deze regeling maakt het mogelijk dat de procedures gezamenlijk worden doorlopen. Dat wil zeggen dat de voorbereiding en de bekendmaking van de verschillende besluiten tegelijk worden behandeld.

 

Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Maassluis maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 6 juni 2017 het bestemmingsplan “Noordwest” (NL.IMR0.0556.BP76MSNOORDWEST-Va02) gewijzigd heeft vastgesteld.

 

Het plangebied is gelegen in het noordwesten van de gemeente Maassluis en wordt globaal begrenst door de gemeentegrens met Westland, Westlandseweg, Uiverlaan en de Nieuwe Waterweg.

 

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan bevat het plan enkele wijzigingen, welke zijn opgenomen in de bij het raadsbesluit behorende Staat van Wijzigingen.

 

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan (inclusief Staat van Wijzingen) en het vastgesteld bestemmingsplan liggen met ingang van 14 juli 2017 gedurende een periode van zes weken in het publiekscentrum in de hal van het stadhuis voor een ieder ter inzage. Tevens is het digitale versie te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maassluis maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 6.14 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) jo. artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij op 10 juli 2017 een omgevingsvergunning hebben verleend voor de nieuwbouw Lidl (Westeinde) te Maassluis.

De omgevingsvergunning, inclusief bijbehorende stukken, kunnen uitsluitend op afspraak met ingang van 14 juli 2017 gedurende een periode van zes weken worden in gezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met het Team Omgeving via het algemeen telefoonnummer 14010.

Tevens is de omgevingsvergunning digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl  [www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0556.OVLidl-va01]

 

Mogelijk indienen beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad en bij het college naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de voorzitter van de Afdeling rechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Voorts kan, indien beroep is ingesteld, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling rechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Ten aanzien van die onderdelen van het bestemmingsplan die bij vaststelling zijn gewijzigd ten opzichte van het ontwerp komt de bevoegdheid beroep in te stellen ook toe aan belanghebbenden die bezwaar hebben tegen deze wijzigingen.

 

Naar boven