Voorbereidingsbesluit Stationslocatie

Logo De Ronde Venen

Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 29 juni 2017 een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor de Stationslocatie Mijdrecht. Het plangebied van de Stationslocatie ligt ten oosten van het centrum van Mijdrecht rondom het voormalige stationsgebouw en ten westen van (en deels binnen) het bedrijventerrein Mijdrecht. Het voorbereidingsbesluit heeft als doel ongewenste ontwikkelingen ter plaatse van het plangebied te voorkomen. Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van 14 juli 2017.

 

Het voorbereidingsbesluit met de daarbij behorende verbeelding en overige stukken kan met ingang van 14 juli 2017 als volgt worden geraadpleegd:

  • U kunt de stukken inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl Het identificatienummer is NL.IMRO.0736.BP011stationslocmy-vb01. Op de gemeentelijke website www.derondevenen.nl kunt u nadere informatie vinden.

  • De papieren versie van het voorbereidingsbesluit ligt met de bijbehorende tekening ter inzage bij de balie Omgevingszaken; op de begane grond, in de centrale hal van het gemeentehuis, Croonstadtlaan 111 in Mijdrecht. Deze balie is open op afspraak, van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 11.30 uur. U kunt een afspraak maken door te mailen naar omgevingszaken@derondevenen.nl of te bellen met T. 0297-291616.

Tegen het voorbereidingsbesluit is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Naar boven