Ontwerp omgevingsvergunning Buitengebied Emmen, Emmer-Compascuum, Kanaal A ZZ 28

Logo Emmen

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om medewerking te verlenen aan een aanvraag om een omgevingsvergunning voor de realisatie van drie vleeskuikenstallen, twee voersilo’s en een werktuigenberging op het perceel Kanaal A ZZ 28 te Emmer-Compascuum.

De aanvraag heeft betrekking op de onderdelen handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, oprichten of veranderen van de inrichting (milieu) en bouwen. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 65768-2016.

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken, waaronder de milieueffectrapportage, liggen vanaf 14 juli 2017 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Op afspraak kunt u het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen (op verzoek ook buiten kantooruren).

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (Omgevingsvergunning Buitengebied Emmen, Emmer-Compascuum, Kanaal A ZZ 28 met planid. NL.IMRO.0114.Zaak65768-V501).

Tegen het voornemen om medewerking te verlenen met een omgevingsvergunning kan een ieder gedurende de termijn van zes weken, conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen, onder vermelding van zienswijze zaak 65768-2016. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.gemeente.emmen.nl/zienswijze-indienen

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen, tel.: 14 0591.

Naar boven